Termeni si conditii

Termeni generali

Masă în așteptare este denumirea acțiunii de caritate a Asociației INGRIJIRE ACASA, persoana juridica cu sediul in Brașov, Str. 1 Mai, nr. 34, inregistrata la Judecătoria Brașov sub numarul nr. 103/2014, avand CIF 33285834, numita in continuare Asociatia INGRIJIRE ACASA.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului masainasteptare.ro, Asociatia INGRIJIRE ACASA isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Prin intermediul Site-ului, Asociația INGRIJIRE ACASA pune la dispozitia utilizatorilor de internet un serviciu prin care acestia pot comanda online și dona produse prezentate pe Site si prin care produsele comandate sunt livrate la beneficiarii Asociației („Serviciul”).

Produs (denumit in continuare „Produs”) inseamna orice produs alimentar care poate fi oferit spre vanzare pe site-ul nostru.

Asociația INGRIJIRE ACASA colaboreaza cu restaurantule asociate (denumit in continuare „Restaurant asociat”) ce sunt reprezentate de societati comerciale care vind produse prin intermediul site-ului masainasteptare.ro  pentru care isi asumă responsabilitatea deplină.

Utilizatorii acestui site înțeleg și își asumă să doneze produsele achiziționate către beneficiarii Asociației, vârstnici singuri sau cu venituri reduse.

Drepturi de autor

Continutul site-ului masainasteptare.ro este proprietatea Asociatiei INGRIJIRE ACASA

ASOCIATIA INGRIJIRE ACASA garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul masainasteptare.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor organizatiei ASOCIATIA INGRIJIRE ACASA fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC ASOCIATIA INGRIJIRE ACASA SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: ajutamdinbrasov@gmail.com  ASOCIATIA INGRIJIRE ACASA va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de ASOCIATIA INGRIJIRE ACASA exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa ASOCIATIA INGRIJIRE ACASA.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre ASOCIATIA INGRIJIRE ACASA cu o cerere scrisa, datata si semnata.  ASOCIATIA INGRIJIRE ACASA se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

ASOCIATIA INGRIJIRE ACASA nu trimite mesaje nesolicitate clientilor/ donatorilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Politica de confidentialitate

Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

Garantia produselor

Produsele achizitionate de ASOCIATIA INGRIJIRE ACASA in baza donațiilor făcute prin intermediul site-ului masainasteptare.ro respectă măsurile sanitare și de alimentație publică, conform contractelor încheiate cu restaurantele înrolate pe platformă.

ASOCIATIA INGRIJIRE ACASA garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata si livrarea produselor

Această platformă online este destinată donațiilor făcute de catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, prin achiziționarea de meniuri care să fie achiziționate de la restaurant și livrate beneficiarilor Asociației, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, beneficiarul mesei calde achiziționată din donațiile utilizatorilor vor semna pentru recepția produsului. 

Orice comanda va fi livrata beneficiarului in termen rezonabil cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre restaurantul de la care s-a făcut achiziția. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre ASOCIATIA INGRIJIRE ACASA SRL, împreună cu restaurantele partenere, și va fi asigurată fie de către livratorii restaurantelor, fie de către livratorii voluntari ai Asociației.  In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Plata produselor comandate sub formă de donație pentru beneficiari, efectuată prin ASOCIATIA INGRIJIRE ACASA se poate face astfel online pe platforma masainasteptare.ro 

Pentru persoanele juridice care doresc să sponsorizeze acțiunea Masă în așteptare se va face contract de sponsorizare, în conformitate cu legislația în vigoare. Pentru a putea sponsoriza Asociația, vă rugăm să ne contactați la ajutămdinbrașov@gmail.com 

Daca optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul NETOPIA mobilPay , iar ASOCIATIA INGRIJIRE ACASA nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.

Politica de livrare:

Având în vedere că Masă în așteptare este un serviciu caritabil de donații meniuri pentru beneficiarii Asociației INGRIJIRE ACASA, utilizatorii platformei achiziționează produsele (meniuri calde) pentru a fi livrate vârstnicilor. Deoarece acesta nu este un serviciu comercial, utilizatorul înțelege și își asumă că produsele achiziționate prin plata efectuată nu îi vor fi livrate, ci vor fi achiziționate și distribuite unor terți, beneficiari de servicii sociale. 

Procesul si etapele de livrare:

  1. Utilizatorul acceseaza platforma masainasteptare.ro, alege restaurantul si adauga in cos meniul/meniurile pe care doreste sa il/le achizitioneze.
  1. Utilizatorul efectueaza plata online pentru meniul/meniurile achizitionate.
  2. Donațiile făcute pe platformă se virează în contul Asociației Ingrijire acasă, care este reprezentantul juridic al actiunii non-profit ,,Masa in asteptare”, proiect ce se desfasoara cu egida initiativei civice Va Ajutam din Brasov.
  3. Când se ajunge la un număr de 10 meniuri achiziționate/donate pentru un anumit Restaurant, voluntarii Va ajutam din Brasov plaseaza comanda pentru ziua urmatoare, catre acel restaurant. Dacă restaurantul are posibilitatea de a livra, voluntarul Va ajutam din Brasov va pune la dispozitia acestuia adresele și datele de contact ale beneficiarilor meniurilor comandate. In situatia in care
    Restaurantul nu are resursele pentru a efectua livra meniurilor acestea vor fi livrate de voluntarii Vă ajutăm, care vor veni în ziua următoare comenzii, în intervalul stabilit de comun acord, să ridice mâncarea și să o livreze catre beneficiari.

Politica de retur:

Deoarece meniurile achiziționate prin platforma masainasteptare.ro vor fi donate, utilizatorul nu poate solicita returnarea produselor. Dacă în urma achiziției sub formă de donație a produselor de pe site, utilizatorul dorește returnarea banilor, acesta poate transmite în termen de maxim 48 de ore o solicitare Asociației INGRIJRE ACASA, pe adresa de email ajutamdinbrasov@gmail.com în care să menționeze datele de identificare, data la care a făcut achiziția, motivul solicitării returului, precum și contul bancar în care dorește să îi fie returnată suma, precum și datele de contact la care poate fi contactat.

În termen de 3 zile lucrătoare de la data solicitării, Asociația INGRIJIRE ACASA va contacta utilizatorul și va purcede la returnarea sumei.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de ASOCIATIA INGRIJIRE ACASA, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: ajutamdinbrasov@gmail.com  Orice conflict aparut intre client/ donatori si organizație se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si ASOCIATIA INGRIJIRE ACASA pentru utilizarea acestui site.

ASOCIATIA INGRIJIRE ACASA verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot suferi modificări care țin de relația cu tertii (restaurantele).